Hledat Sekce Domovská stránka Přihlásit
 

Čajka ulovila zajíce

Další video Přidat do oblíbených
Zavřít

Palec nahoru 0 Palec dolů
Facebook Google+ Twitter Poslat odkaz

Racek mořský (Larus marinus) je největší druh racka. Jeho délka je 61–74 cm, rozpětí křídel 144–166 cm a hmotnost 1,2–1,8 kg. Vyskytuje se zejména ve Finsku, severozápadě Evropy a v okolí Baltského moře. Snědí všechno, co dokáží spolknout, hlavním lákadlem se pro ně staly skládky odpadu. Hlavní složkou jsou ryby. Chovají se však i jako dravci a snědí i mnohé ptáky, slepice, či dokonce zajíce a krysy.

Klíčová slova: racek, druh, délka, rozpětí křídel, finsko

Doporučená videa
 

Komentáře

 


Zavřít

Hledat

Zavřít

Sekce

Zavřít

Řadit

Zavřít

Přihlášení

Zapomenuté heslo