Hledat Sekce Domovská stránka Přihlásit
 

Sloník to vzal zkratkou

Další video Přidat do oblíbených
Zavřít

Palec nahoru 0 Palec dolů
Facebook Google+ Twitter Poslat odkaz

Sloni patří k největším suchozemským savcům. Jejich charakteristickým znakem je dlouhý svalnatý a pohyblivý chobot, velké uši a kly. Slon africký se vyskytuje na travnatých a lesnatých savanách i řídkých lesích. Slony najdeme spíš už jen v parcích. Ale tento mladý sloník indický, který žije ještě v přírodě, spojil užitečné s příjemným, když se z bodu A potřeboval dostat do bodu B.

Klíčová slova: slon, zkratka, příroda, zvířata, chobot

Doporučená videa
 

Komentáře

 


Zavřít

Hledat

Zavřít

Sekce

Zavřít

Řadit

Zavřít

Přihlášení

Zapomenuté heslo